Creativity at its best


Ajankohtaista - 25.04.2016 - NTcab ohjaamovalmistaja Bauman messut

« Takaisin

NTcab lähti nöyrin mielin Bauman messuille, ”normaaliin” suomalaiseen vaatimattomaan tyyliin, että katsotaan mitä tapahtuu. Mutta Bauman messut löi meidän ennakkoasenteet romukoppaan ja näyttely osoittautui menestykseksi, tai ainakin se oli hyvä alku menestykseen.

 

”Näyttely oli menestys” on fraasi jota käytetään liian usein kuvaamaan kuinka jotkin messut ovat menneet. Mikä tekee messuista menestyksen? Monet vierailijat osastolla? Vai se mitä messujen jälkeen seuraavina vuosina on mahdollista saavuttaa?

 

Meidän mielestämme työ alkaa messujen jälkeen ja sen työn hedelmät osoittavat sen oliko messut menestys vai ei. Meillä oli monia mielenkiintoisia keskusteluja erityyppisten koneenrakentajien kanssa ympäri Eurooppaa ja hieman eksoottisempien maiden edustajien kanssa. Siltä pohjalta on hyvä todeta, että näyttely oli meille hyvä alku saavuttaaksemme näyttelystä meille menestyksen. Mutta työ on vasta alkanut. Näyttää siltä, että meidän kaltaiselle toimijalle on Euroopan markkinoilla kysyntää ja NTcab:n brändi markkinoilla vahvistuu entisestään!

 

NTcab haluaa kiittää kaikkia jotka vierailitte osastollamme ja kaikista mielenkiintoisista keskusteluista.

 

Toivottavasti tavataan taas tulevissa tapahtumissa!