REKRY

HAE MEILLE TÖIHIN

NTcab Oy valmistaa ja suunnittelee työkoneohjaamoita monenlaisiin eri liikkuvan kaluston tarpeisiin. Tarvitsemme ammattilaisia monelle eri osa-alueille. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti metallialan töistä, kuten särmäinkoneen käytöstä, putkien taivuttamisesta, hitsaamisesta (niin robotilla, kuin käsin), maalauksesta ja pinnan esikäsittelystä, kuin myös ohjaamoiden loppukokoonpanosta. Työtehtävämme ovat monipuolisia.

Aika ajoin tarvitsemme uusia tekijöitä. Jätä avoin hakemuksesi. Mikäli meillä ei juuri nyt ole tarjota työpaikkaa, tallennamme sen järjestelmiimme ja otamme yhteyttä sinuun myöhemmin. Arvostamme työntekijöissä sitoutuneisuutta ja joustavuutta ja tarjoamme saman takaisin.

 

Nyt haemme:

LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävät tulevat olemaan ohjaamorunkojen kokoonpanoa sekä hitsausta.

Millaista tekijää etsimme?

Tehtävässä menestymiseen tarvitset reipasta otetta, kehittymisen halua, sekä kykyä toimia itseohjautuvasti tarpeen tullen. Työ tapahtuu kahdessa vuorossa.
Voit olla vastavalmistunut metallialan ammattilainen, tai vastaavasti sinulla on työn kautta hankittua osaamista metallialalta.

Asiakkaamme tuotteet ovat visuaalisesti tarkkoja, joten sinulta vaaditaan tarkkuutta työssäsi.

MAALAAMOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tulisit meillä tekemään?

Työpäiväsi maalaamossa ovat hyvin monipuolisia sisältäen maalattavien ohjaamorunkojen parissa työskentelyä korkeapaineruiskun kanssa. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu pinnoitettavien tuotteiden keräily ja pohjatöiden tekeminen, kuten kittaaminen, hiominen ja sekä massaaminen.

 

 Avoimen hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen info@ntcab.fi.