Tampereen Konepajat Oy osti NTcab Oy:n koko osakekannan 16.4.2021. Yrityskaupan tavoitteena on varmistaa NTcabin kasvu ja kehittyminen.  

 

NTcab on Tampereen Konepajat Oy:n kuudes tytäryhtiö.  Konsernilla on nyt liiketoimintaa kahdeksalla paikkakunnilla. Sen liikevaihto on yli 40 miljoonaa ja työntekijöitä on reilut 200. Uudelta omistajalta löytyy osaamista viedä NTcab uudenlaisen kasvun tielle. Kasvun mahdollistaminen olikin koko yrityskaupan lähtökohtana.  

”NTcabin tavoitteena on kasvaa ja kehittyä omassa segmentissään ja sitä kautta myös vahvistaa asemiamme markkinoilla. Suurin motivaatio yrityskaupassa olikin se, että uusi omistaja sitoutuu ja on halukas kehittämään yhtiötä entisestään,” kertoo NTcabin toimitusjohtaja Antti Hyyryläinen. 

Liittyminen osaksi konsernia tulee vahvistamaan NTcabin osaamista sekä resursseja. Suuren talon eduista hyötyvät myös asiakkaat. 

”Konserniin kuulumisen myötä asiakkaillamme on nyt mahdollisuus tilata samalta toimijalta useita eri tuotteita ja palveluita,” Hyyryläinen lisää. 

 

Yritysten välinen yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin. Päivittäinen tekeminen on pysynyt entisenlaisena, mutta ensiaskeleet on jo otettu kehityksen ja yritysten toimintatapojen yhtenäistämiseksi. Liikkeelle lähdetään NTcabin laatujärjestelmän ja ympäristöjärjestelmän standardien sertifioinneilla jo tulevana syksynä.