Creativity at its best


Normet - Kovaan työhön

« Takaisin

NTcab -Ohjaamot - Normet

Normet Oy tarjoaa ratkaisuja haastaviin olosuhteisiin. 50 vuoden kokemus maanalaisten kaivosten ja tunneleiden rakentamiseen tarvittavien laitteiden kehittämisessä, tuotannossa ja myynnissä näkyy niin korkealuokkaisissa tuotteissa kuin asiakastyytyväisyydessä.

Laitevalmistuksen ja myynnin lisäksi Normet palvelee asiakkaitaan läpi koko laitteiden elinkaaren tarjoten osaamistaan huoltoon ja käyttöön sekä maanalaisen rakentamisen prosesseihin. Yli 650 henkilöä työllistävän Normet Oy:n pääkonttori sijaitsee Iisalmessa. Kansainvälisesti toimivalla yrityksellä on lisäksi tuotantoa Santiagossa, Chilessä sekä maailmanlaajuisesti 35 kpl myynti- ja tukitoimipisteitä eri maissa.

Normet Oy:n ostopäällikkö Kari Kainulainen on oikea mies kuvaamaan yhteistyötä NTcab Oy:n kanssa. ”Meille korkealuokkaiset ohjaamot tuotteissamme ovat ensiarvoisen tärkeitä. Kuljettajan työolosuhteilla on suuri merkitys koneen tuottavuudelle ja toiminnalle. Koneidemme ulkoiset käyttöolosuhteet ovat erittäin haasteellisia ja sen vuoksi turvallisuus ja kuljettajamukavuus ovat ohjaamon ominaisuuksista tärkeimpiä.”

”Olennaista NTcab Oy:n tarjoamassa ohjaamorakentamisessa on kokonaispalvelu.” Pelkän valmistuksen vaihtoehtona he pystyvät tarjoamaan kokonaistoimituksen sisältäen suunnittelun, valmistuksen ja joustavat toimitukset kertoo Kari Kainulainen.

Yhteistyö Normetin ja NTcabin välillä lähtikin liikkeelle suotuisasti ja sen hedelmänä suunniteltiin kokonaan uusi ohjaamo testauksineen ja valmistuksineen. ”NTcabin tarjoama kokonaispalvelu tukee toimintaamme hyvin. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme toimivia kokonaisuuksia, joissa ohjaamot ovat tärkeässä roolissa laitteiden käyttäjien näkökulmasta katsottuna. Turvallisuuteen, ergonomiaan ja mukavuuteen liittyen asioita voidaan hoitaa laajapohjaisella yhteistyöllä” päättää Normet Oy:n ostopäällikkö Kari Kainulainen.