Creativity at its best


Ajankohtaista - 23.06.2015 - NTcab kehitti markkinoiden edistyksellisimmän puutavaranosturiohjaamon

« Takaisin

NTcab Oy esitteli yhteistyössä Kesla Oyj:n kanssa Logistiikka ja Kuljetusmessuilla 2015 Helsingin messukeskuksessa uudistetun puutavaranosturiohjaamonsa. Uudistettu malli kantaa nimeä Vision. Vision on jatkoa vuonna 2009 esitetylle, ainutlaatuisella integroidulla nostoyksiköllä varustetulle NT ALi -ohjaamolle. Uusi Vision ohjaamo on valmistettu alumiinista, kuten oli NT ALikin.

Vahvassa yhteistyössä käyttäjien kanssa kehitetty ohjaamo sisältää lukuisia uusia ominaisuuksia vanhojen hyviksi havaittujen rinnalla. Nykypäivän käyttäjien mielestä ohjaamon ergonomisuus on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ja siksi Visionissa onkin kiinnitetty tähän erityistä huomiota. NTcab Oy:n suunnittelijat kävivät vuoropuhelua puutavaranosturiohjaamoiden käyttäjien kanssa ohjaamoiden ergonomiasta ja ottivat käyttäjälähtöisyyden huomioon uutta ohjaamoa suunnitellessaan. Ergonomisesti sijoitetut käyttökytkimet, istuimen monipuoliset jousitusvaihtoehdot sekä istuma-asennon säätömahdollisuudet takaavat jokaiselle kuljettajalla miellyttävät käyttökokemukset.

Tuottavuuden lisääminen oli myös yksi suunnitteluteemoistamme. Etenkin loppukäyttäjän tuottavuuden lisäämiseen Visionissa on kiinnitetty huomiota. Suuret ikkunapinta-alat ja entistä suurempi nostokiskonpuoleisen seinän sivuikkuna takaavat erittäin hyvän näkyvyyden ohjaamosta työympäristöön. Kun ympäristö nähdään riittävän laajasti, voidaan huoletta työskennellä nosturin antamalla maksimaalisella teholla ja tätä kautta saadaan lisää tuottavuutta investoinnille.

Kuvassa uusi Vision esittelyssä Kuljetusmessuilla Helsingissä kesäkuussa 2015.