Creativity at its best


Ajankohtaista - 21.12.2018 - Haemme teknistä ostajaa

« Takaisin

Haemme innovatiiviseen ja kehittyvään joukkoomme vahvistukseksi

TEKNISTÄ OSTAJAA

Työssäsi vastaat yrityksen ostoista, ostoprosessista ja sen kehittämisestä. Tehtävässä korostuu toimittajayhteistyö, uusien mahdollisuuksien kartoittaminen ja analysointi sekä raportointi.

Hankintaneuvottelut ja kilpailuttaminen ovat oleellinen osa työtäsi yhteistyössä myynnin, tuotekehityksen, tuotannon ja toimittajaverkon kanssa. Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus alalta ja vahva ATK-osaaminen. Olet jo aikaisemmissa työtehtävissä käyttänyt toiminnanohjausjärjestelmää sekä yleisimpiä MS Officen ohjelmia. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön.

Edellytämme:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. teknillistä tai kaupallista AMK-tason kolutusta tai työtehtävissä hankittua kokemusta teknisen alan myynti/ostotoiminnoista
  • hyvää suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista

Arvostamme

  • erinomaista neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa
  • yhteistyökykyä ja halua kehittyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • perustietoja sopimusjuridiikasta
  • aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin ja pitkäjänteisyyttä asioiden loppuun saattamisessa
  • tuntemusta OEM-rajapinnassa toimimisesta

Päätoimipaikkasi tulee olemaan Nivalassa tehtaallamme.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä toimintaympäristöä sekä alan johtavat tuotteet ja palvelut. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydettyämme.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen 31.1.2019 mennessä sähköpostitse otsikolla "TYÖHAKEMUS" varatoimitusjohtajallemme Antti Hyyryläiselle osoitteeseen antti@ntcab.fi.

Lisätietoja yrityksestämme www.ntcab.fi ja työpaikasta puhelimitse Antti Hyyryläinen, puh. +358 440 400 580.